Güncel / Manşet

2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTIMIZ .
21.03.2018 / Admin

Odamızın 2018 yılı Olağan Genel Kurul Seçimi yapıldı. 306 kayıtlı seçmenimizin bulunduğu genel kurulumuzda 257 seçmen oy kullandı. Divan Başkanlığını Türkiye Ağaç İşleri  Fedarasyon Genel Başkanımız ALİ RIZA ERCAN yaparken , Oda Başkanımız Murat NOHUTÇU 183 oy , diğer aday Mehmet Sıddık DUMLU 72 oy aldı. Marangozlar Duvarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanlığına  mevcut başkanımız Murat NOHUTÇU yeniden başkan seçildi. Meslekte 30 yılını dolduran üyelere plaket verildi. Seçim sonunda teşekkür konuşması yapan oda başkanımız Murat NOHUTÇU, üyelerine bir teşekkür konuşması yaparak, aldığı oyların hakkını vermek için elinden geleni yapacağını söyledi. NOHUTÇU, "Marangozcular Duvarcılar ve Mobilyacılar Odası olarak  esnafımıza hizmet etmekteyim. Marangozların Duvarcıların ve Mobilyacıların sıkıntılarını biliyorum bu sıkıntılara gerekeni yapıyoruz. Erzurum’daki Mobilyacı ve Marangoz esnafımızı geziyoruz. Sıkıntılarını çözüyoruz. Her zaman yaptığımız hizmetlerimiz ile öncü bir oda olmak, odamızın çıtasını daha yukarılara çıkarmak gayreti içinde olduk. Çok iyi de yol aldık. Birçok güzel proje ile esnafımızın her alanda güçlenmesi için çalıştık. Tarafsız hizmet anlayışı ve sizlerin desteği ile önümüzdeki süreçte damga vuracak yeni projelerimizi hayata geçirme gayreti içinde olacağız. Bana güvenen üyelerimizin bu güvenini boşa çıkarmamak için yepyeni projeler geliştireceğiz. Herkese teşekkür ediyorum.”

ERMOD

© 2016 | Her Hakkı Saklıdır.

Dernek İrtibat Tel
0442-235-8380